Juhannus Kemijärvellä

Julkaistu 2016-06-23 15:09:18 EEST.

Unohda työ, löysennä vyö, herkkuja syö, onhan yötön yö!

Juhannuksen viettohon Kemijärvelle 

Kemijärvellä sää on ihanin juhannuksen viettoon, aurinko paistaa lämpimästi ja pitäisi paistaa läpi Yöttömän Yön juhlan. Nyt on aika tulla ihastelemaan kesän hienointa valoilmiötä mökkirannalle. 

Koko juhannusta ei tarvitse kuitenkaa mökillä tai huvilalla viettää. Kemijärven kotiseutumuseolla järjestetään koko kansan juhannusjuhla jonka ohjelmassa on musiikkia, yhteislaulua, puheita ja runoilua. Paikan päällä myös kahvitarjoilu.

Kemijärvellä Perävaarassa järjestetään peristeiset juhannuspäivän tanssit, joita tahdittaa paikallinen artistijoukko Marko Juhani Group. Kemijärven keskustasta Perävaaran huvikeskukselle on matkaa n. 10km. Ajo-ohjeet Perävaaran Huvikeskukselle löydät tapahtuman alta www.visitkemijarvi.fi/fi/kemijarvi/tapahtumat/1460978374/

Kemijärven ensimmäiset Juhannusravit järjestetään sunnuntaina peurakankaan raviradalla. Luvassa herkkuja, puuhaa perheen pienimmille sekä ihasteltavia taidonnäytteitä poneilta ja hevosilta. Katso koko ohjelma tapahtumakalenteristamme.

Tunturissa tapahtuu myös. Pyhätunturi tarjoaa matkailijalle unohtumattoman juhannuksen ohjelmallaan. Juhannusaattona Luontokeskus Naavassa tehdään juhannusperinteitä ja taikoja. Rinteiden maisemahissi avoinna yöhön asti. Pyhänrannassa juhannus lavatanssit illalla ja tansseja tahdittaa Jukka Lampela. Luvassa myös muita esiintyjiä ympäri tunturiravintoloita. Katso tarkempi ohjelma https://pyha.fi/tapahtuma/pyhan-tunturijuhannus

 

Hyvää Juhannusta!

 

KESÄ-Juhannus.jpg

 

Takaisin