Juhannus lähestyy ja silloin Kemijärvellä startataan kesän 2016 tapahtumat

Julkaistu 2016-06-16 15:24:58 EEST.

Tulossa mm. Perävaaran tanssit, suuret Juhannusravit 2016, Juujärven juhannusuistelu, Kotiseutumuseon juhannusjuhla. Ei sitä Yöttömän Yön juhlaa tarvitse kotona möllöttää!

Kemijärven kesä on mukavasti lähtenyt elämään juhannusta kohti, jos tänä vuonna saataisiin lämmin ja kaunis Yötön Yö. Yötön yöhän tarkoittaa juhannuksen paikkeilla sitä, ettei täällä napapiirillä aurinko laske koko vuorokautena. Tätä kaunistä valoilmiötä on hienoa katsella Kemijärvellä veneillen, tunturin päältä tai mökkirannasta. Koko juhannusta ei siltikkään tarvitse mökillä kuljailla. Onhan meillä ohjelmaakin tarjolla!

Kemijärven Kotiseutumuseo avasi ovensa maanataina ja on auki elokuun loppuun saakka ma-la 10-16. Museolla saa opastusta suomeksi ja englanniksi. Museo rakennus on säilynyt meillä 1700-luvun lopulta asti ja sisältää monta tarinaa  Kemijärvestä ja sen asukkaista ja elämästä.

Perävaaran Huvikeskuksessa kesäisin järjestetyt lavatanssit pakottavat viimeistäänkin kaivamaan ne tanssikengät sieltä talvivarastosta. Nyt on tänäkesänä kovia tanssimusiikin esittäjiä luvassa Kemijärvellä. 

 

17.6 Perävaaran tanssit ja illan viihdyttäjänä tanssiorkesteri Duuriseiska

24.6 Juujärvellä järjestetään juhannusuistelu kilpailu

24.6 Kemijärven kotiseutumuseon juhannusjuhlaan vapaa pääsy kaikille

25.6 Perävaaran Juhannustanseja tahdittaa Marko Juhani Group

26.6 Juhannusravit 2016 tarjoaa herkkkuja ja ohjelmaa kaiken ikäisille

 

KATSO KAIKKI JUHANNUKSEN OHJELMAT TÄÄLTÄ!

Keskiyön aurinko.jpg

 

 

 

Takaisin