Kemijärven kaupungin palvelukysely 2018

Julkaistu 2018-04-19 14:16:26 EEST.

Kemijarvi_F94I0728.jpg

”Kaikki organisaatiot ovat jotakin varten. Yleensä olemassa olon perustana ovat asiakkaat. Kunnassa ne ovat kuntalaiset, mökkiläiset ja kakkosasukkaat” kertoo kyselystä vastaava Soile Matero. Toivomme, että kuntalaiset, mökkiläiset ja kakkosasukkaat vastaatte aktiivisesti tähän kyselyyn, jotta saamme tietoomme juuri Teidän mielipiteet ja kehittämisehdotukset Kemijärven kaupungin palveluista.

Pyydämme Teitä kirjoittamaan jokaisen palvelun alle Teidän kehittämisehdotuksenne perusteluineen sekä mahdolliset kiitokset. ”On tärkeää nähdä, että kyselyt eivät ole valittamista, vaan on parasta kääntää asia kokonaan toisinpäin. Kyselyssä saadaan parasta ainesta kehittämiseen, jota mistään muualta ei voi saada. Kyselyissä nousee yleensä tietyt asiat esille ja joskus yksittäinenkin asia voi olla sellainen, että se kannattaa viedä eteenpäin” kertoo Soile Matero.

Kyselyyn voit vastata vaivattomasti sähköiseen kyselyyn tästä tai paperilomakkeella Sortteerissa, kirjastossa ja uimahalli Poukamassa. Kysely toteutetaan 20.4 – 16.5 välisenä aikana. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan VUOSILIPPU POUKAMAAN sekä kaksi yllätyskassia! Mikäli haluat osallistua arvontaan vastaamatta palvelukyselyyn, voit täyttää yhteystietosi Sortteerista, kirjastosta ja uimahalli Poukamasta löytyvään arvontalipukkeeseen, jolloin olet mukana arvonnassa.

Rakennetaan onnentunne yhdessä!

Takaisin