Kemijärven tapahtuma-avustukset vuodelle 2016 anottavissa

Julkaistu 2015-10-21 10:16:29 EEST.

Vuoden 2016 tapahtuma-avustukset

Kemijärven kaupunki ja Kemijärven Kehitys Oy ovat panostaneet voimakkaasti alueen tapahtumien kehittämiseen. Tapahtumilla on merkittävä vaikutus alueen vetovoimaan ja viihtyisyyteen niin kuntalaisille kuin matkailijoillekin. Kaupunki varaa vuosittain tietyn summaan tapahtumien avustamiseen. Tavoitteemme on edelleen yhdessä toimijoiden kanssa kehittää tapahtumia ja lisätä alueellista vaikuttavuutta.

Avustushakemuksen yhteydessä edellytämme, että hakija ilmoittaa tapahtuman ajankohdan, järjestämispaikan ja pääsisällön. Myös haettu avustussumma tulee ilmoittaa. Liitteeksi tulee laittaa myös edellisen tapahtuman raportti ja/tai järjestävän tahon vuosikertomus. Kaikki tapahtumat pisteytetään. Kriteereinä käytetään mm. tapahtuman merkitystä alueelle, tapahtuman aktiivisuutta, roolia ja organisaatiota, historiaa/ uutuusarvoa sekä tapahtuman markkinointia.

Avustuksen ehtona on, että tapahtuma sitoutuu alueen yhteismarkkinointiin. Päämarkkinointiviesti tulee tehdä Kemijärven matkailuinfon kanssa. Tapahtuman tarkempi sisältö, oheistapahtumat, markkinointimateriaalit jne. tulee toimittaa matkailuinfoon viimeistään kahta kuukautta ennen tapahtuman alkua.

Avustushakemukset tulee toimittaa 15.11.2015 mennessä joko sähköisesti osoitteella kaupunki@kemijarvi.fi tai postitse osoitteeseen Kemijärven kaupunki, Hallituskatu 4, 98100 Kemijärvi. Kuoreen merkintä tapahtuma-avustus.

 

Lisätietoja antavat:

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@kemijarvi.fi

Jari Polvi

yritysasiamies

+358 40 734 4152

Soile Matero

elinkeinoneuvoja

+358 40 838 6049

 

Takaisin