Kemijärven vuoden 2018 Onnen lähettiläiden etsintä on nyt käynnissä!

Julkaistu 2018-05-21 11:02:24 EEST.

Kemijärven kaupunki etsii Kemijärven Onnen lähettiläitä vuodelle 2018. Tänä vuonna Te kemijärveläiset saatte itse valita mielestänne sopivat henkilöt Kemijärven Onnentunteen kasvoiksi.

etusivu2.jpg

Onnen lähettiläiksi valitaan sekä nainen että mies. Omia ehdokkaitanne voitte ehdottaa perusteluineen 21.5.–11.6.2018. Ehdokkaita voitte ehdottaa sähköisesti tästä sekä paperilomakkeella kirjastossa, Kylpylä-Uimahalli Poukamassa, palvelupiste Sortteerissa ja kirjastoauto Kyläluudassa. Kaikkien sekä Onnen lähettiläitä ehdottaneiden että finalisteja äänestäneiden kesken arvomme kahden hengen lahjakortin paikalliseen ravintolaan!

Onnen lähettiläiksi voit ilmiantaa Kemijärveltä kotoisin olevia henkilöitä, jotka ovat osoittaneet positiivisuudellaan ja esimerkillisellä onnellisuudellaan suurta ylpeydenaihetta kotikaupungilleen. He ovat omalla toiminnallaan edistäneet myönteistä kuvaa Kemijärvestä maailmalla. He ovat henkilöitä, joihin kiteytyy vahva paikalliskulttuuri ja -identiteetti.

Maanantaihin 11.6.2018 mennessä tulleista ehdotuksista Kemijärven kaupunki valitsee finalistit, jotka julkistetaan Visit Kemijärven ja Kemijärven kaupungin verkkosivuilla ja Facebookissa sekä paikallislehti Koti-Lapissa. Finalistien julkistamisen jälkeen voitte äänestää omaa suosikkianne 29.6.2018 asti. Suosikkia voitte äänestää Kemijärven ja Visit Kemijärven verkkosivuilla sekä paperilomakkeella kirjastossa, Kylpylä-Uimahalli Poukamassa, palvelupiste Sortteerissa ja kirjastoauto Kyläluudassa. Vuoden 2018 Onnen lähettiläät julkistetaan 30.6.2018 Kemijärven Onnen päivä -tapahtumassa.

Onnen lähettiläs -kunniakirjan vastaanottaneet ovat oikeutettuja käyttämään kaupungin myöntämää Onnen lähettiläs -arvonimikettä sekä näyttämään esimerkkiä maailmalla kemijärveläisestä Onnentunteesta myös tulevaisuudessa. Onnen lähettiläistä tehdään lehtijuttu paikallislehti Koti-Lappiin sekä heidät palkitaan kehystetyllä Onnen lähettiläs -kunniakirjalla ja Onnentunne -logolla varustetulla kuoritakilla ja fleecetakilla.

Kuka Kemijärveltä kotoisin oleva henkilö ansaitsee Teidän mielestänne kutsua itseään arvonimellä Onnen lähettiläs?

Takaisin