Kemijärven Yöttömät Yöt -Musiikkifestivaali yleisömenestys Kemijärvellä 17 000 kävijää

Julkaistu 2016-07-12 09:00:06 EEST.

KEMIJÄRVEN YÖTTÖMÄT YÖT

www.kemijarvenyot.fi

 

POHJOIS-SUOMEN SUURIN MUSIIKKIFESTIVAALI

VIIME VIIKONLOPPUNA / 7. – 10. HEINÄKUUTA 2016

AHVENSALMEN KENTTÄ, KEMIJÄRVI

 

* ANTTI TUISKU * JUHA TAPIO * KAIJA KOO * VIRVE ROSTI, FREEMAN JA MENNEISYYDEN VANGIT * JONNE AARON * EINI * MATTI ESKO JA KANTRIKARAVAANI * TAISKA * AGENTS * ANSSI KELA * JORE MARJARANTA * R3BELS * JUKKA LAMPELA & LAPPONIA * AKI LOUHELA * TARJA YLITALO * JARKKO HONKANEN * ELLINOORA * YM.

 

KISAISÄNTÄNÄ” KARI VÄÄNÄNEN

 

TUNNELMA KEMIJÄRVELLÄ OLI JÄLLEEN AINUTLAATUINEN

 

Viime viikonloppuna jo kolmatta kertaa peräkkäin järjestetty Kemijärven Yöttömät Yöt -musiikkifestivaali kokosi ilmaistapahtumineen Kemijärvelle runsaat 17 000 kävijää.

 

Tänä kesänä musiikkia kuultiin festivaalialueella Ahvensalmen kentällä torstaina, perjantaina ja lauantaina, samoin ilmaistapahtumissa Taivaan tulien aukiolla. Tapahtuman päätti sunnuntain perinteinen kirkkokonsertti, jossa lauloi Tarja Ylitalo.

-      Olemme hyvin tyytyväisiä kokonaisyleisömäärään. Kemijärven Yöttömät Yöt on nyt selkeästi vakiinnuttanut paikkansa suomalaisessa festivaalikesässä. Yleisö tietää tapahtuman ja osaa sinne tulla. Tyytyväisiltä vaikuttivat myös paikkakunnan yrittäjät ja asukkaat, kun muualta Suomesta tulleet festivaalivieraat toivat säpinää kaupunkiin, kertoo tapahtuman järjestäjän, Eastway Liven toimitusjohtaja Juha Hytti.

 

-      Tunnelma Kemijärvellä on aivan ainutlaatuinen. Sitä ei oikeastaan voi edes verrata Etelä-Suomessa järjestettyjen musiikkifestivaalien tunnelmaan. Osin syynä on Lapin eksotiikka ja paikallisten asukkaiden iloisuus ja välittömyys, sillä se tarttuu. Osin ehkä se, että yleisö on ikärakenteeltaan himpun verran vanhempaa kuin monilla muilla festareilla. Kemijärvellä juhlitaan estottomasti, mutta sivistyneesti. Toistan itseäni, kun jälleen tänäkin vuonna totean, että ei ihme, että maamme tunnetuimmat tähtiartistitkin niin mielellään tulevat Kemijärvellä esiintymään, Juha Hytti jatkaa.

 

-      Sanomattakin on selvää, että Kemijärven Yöttömät Yöt –tapahtuma järjestetään ensi kesänä uudelleen. Tätä perinnettä ei katkaista!


 

Tapahtumatuottaja:

Eastway Live

 

c_Ville_Juurikkala-2135.jpg

Takaisin