KEMIJÄRVEN YÖTTÖMÄT YÖT 2015

Julkaistu 2015-01-22 09:04:08 EET.

KOTIMAINEN TÄHTIKAARTI POHJOIS-SUOMEN SUURIMMILLA KESÄFESTIVAALEILLA

TO 2. –SU 5. HEINÄKUUTA 2015

AHVENSALMEN KENTTÄ, KEMIJÄRVI

* JUHA TAPIO * KATRI HELENA * JUKKA POIKA * SOUVARIT * ARTTU WISKARI * MAIJA VILKKUMAA * ANTTI TUISKU * LAURA VOUTILAINEN * YM. * YM.

Kemijärven Yöttömät Yöt musiikkifestivaali järjestetään jo toista kertaa peräkkäin Suomen pohjoisimmassa kaupungissa heinäkuun alussa.

Kemijärveltä on Rovaniemelle matkaa 84 kilometriä, Helsinkiin etäisyyttä kertyy 912 kilometriä.

Luonnonkauniin ja erämaisen Kemijärven kaupunkikeskuksen panoraamaa hallitsevat Kemijärvi, Kemijoki ja Pöyliöjärvi tuntureineen ja kymmenine vaaranselkineen.

Vuonna 1973 perustetun Kemijärven kaupungin naapurikuntia ovat Pelkosenniemi pohjoisessa, Salla idässä, Posio etelässä ja Rovaniemi lännessä.

Lappilainen menestysfestivaali järjestetään kotimaisten tähtiartistien voimin jälleen ensi heinäkuussa

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty Kemijärven Yöttömät Yöt –musiikkifestivaali keräsi oheistapahtumineen Kemijärven keskustaan lähes 15 000 kävijää. Niin tapahtuman järjestäjät kuin Kemijärven kaupungin päättäjät ja yrittäjät olivat syystäkin tyytyväisiä.

- Yleisöpalaute oli viime kesänä poikkeuksellisen myönteinen. Myös esiintymässä olleet artistit ylistivät tapahtumaa ja kertoivat nauttineensa siitä rennon letkeästä, välittömästä ja kiireettömästä tunnelmasta, joka Kemijärvellä pitkän festivaaliviikonlopun aikana vallitsi, kertoo tapahtuman järjestäjä Eastway Live viime kesän kokemuksista.

Kemijärvellä ensi heinäkuussa 2015 esiintyvä artistijoukko edustaa viime kesän tapaan maamme tunnetuinta ja vetovoimaisinta eliittiä.

Yöttömät Yöt –festivaaleilla esiintyvät mm. Juha Tapio, Katri Helena, Antti Tuisku, Arttu Wiskari, Laura Voutilainen, Maija Vilkkumaa, Jukka Poika ja Souvarit.

Esiintyjäkaarti täydentyy ja ohjelmatarjonta vahvistuu entisestään kuluvan kevään ja alkukesän aikana entisestään. Tapahtuma tarjoaa myös monipuolista ilmaisohjelmaa eri puolilla kaupunkia viime kesän tyyliin.

Lippujen ennakkomyynti alkaa helmikuussa.

Tapahtuma on ikärajaton. Ahvensalmen kentällä on rajattu anniskelualue K-18.

Tapahtumatuottaja: Eastway Live

Kemijärven-yöttömät-yöt-festivaali

 

Takaisin