Kemijärven Yöttömät Yöt 2016

Julkaistu 2016-01-19 09:25:16 EET.

 

Yötyöt2016uusi.jpg

 

KEMIJÄRVEN YÖTTÖMÄT YÖT 2016

www.kemijarvenyot.fi

 

POHJOIS-SUOMEN SUURIN MUSIIKKIFESTIVAALI

TORSTAI 7. – SUNNUNTAI 10. HEINÄKUUTA 2016, KEMIJÄRVI

 

* ANTTI TUISKU * JUHA TAPIO * VIRVE ROSTI * KAIJA KOO * MATTI ESKO * TAISKA * AGENTS * ANSSI KELA *

JORE MARJARANTA * REBELS * JUKKA LAMPELA & LAPPONIA * AKI LOUHELA * JARKKO HONKANEN * YM.

Kemijärven Yöttömät Yöt musiikkifestivaali järjestetään jo kolmatta kertaa peräkkäin Suomen pohjoisimmassa kaupungissa heinäkuun alussa.

Kemijärveltä on Rovaniemelle matkaa 84 kilometriä ja Helsinkiin 912 kilometriä.

 

TÄHTIARTISTIT PERINTEISEEN TAPAAN HEINÄKUUSSA KEMIJÄRVELLÄ

Viime kesänä jo toistamiseen järjestetty Kemijärven Yöttömät Yöt –musiikkifestivaali keräsi oheistapahtumineen Suomen pohjoisimpaan kaupunkiin, Kemijärvelle noin 16 000 kävijää - paikallisia, lähialueiden asukkaita ja turisteja.

-      Luonnonkauniissa lappilaisessa maisemassa, välittömien lappilaisten ihmisten kanssa yhteistyössä järjestetty tapahtuma on ilmapiiriltään jollain tapaa hyväntuulisempi, vapautuneempi ja lämpimämpi kuin monet etelämmässä Suomea järjestetyt musiikkitapahtumat. Ei siis ihme, että maamme tunnetuimmat tähtiartistit niin mielellään tulevat juuri Kemijärvellä esiintymään, tapahtuman järjestävän Eastway Liven toimitusjohtaja Juha Hytti kertoo.

 

TAPAHTUMA KASVAA NELIPÄIVÄISEKSI

Edellisinä kesinä Taivaan tulien aukiolla oli ilmaisohjelmaa jo torstaina, mutta varsinainen festivaalialue avattiin vasta perjantaina.

Ensi kesänä tapahtuma on entistäkin muhkeampi, sillä viikonlopun väkivahva startti otetaan mm. Antti Tuiskun ja Virve Rostin voimin festivaalialueellakin jo torstaina.

Musiikkia kuullaan siis neljänä peräkkäisenä päivänä, torstaista sunnuntaihin.

Ensimmäiset artistikiinnitykset on jo tehty, mutta lisäkiinnityksiä tehdään kaiken aikaa. Ohjelma- ja artistitiedot täydentyvät siis kevään kuluessa.

 

 

Tervetuloa tutustumaan Kemijärveen ja kesän tuleviin tapahtumiin Helsingin messukeskuksessa 21-24.1.2016 järjestettävillä Matka 2016 messuilla.

Järjestämme matkamessujen Kemijärvi-osastolla arvonnan, jossa mahdollisuus voittaa 3 päivän VIP-paketin Lapin kuumimmalle kesäfestarille!

 

Seuraa meitä: facebookissa Kemijärvi - Taivaantulet,  Instagram #visitkemijarvi

 

Ohjelma_2016.jpg

Takaisin