KEMIJÄRVI SOI –kesäfestivaali

Julkaistu 2020-01-15 07:56:07 EET.

AHVENSALMEN KENTTÄ, KEMIJÄRVI. PERJANTAI 17.7. & LAUANTAI 18.7. SUOMEN POHJOISIN POP- JA ISKELMÄMUSIIKKIFESTIVAALI

Kemijarvi soi.JPG

 

KEMIJÄRVI SOI -kesäfestivaali

 

AHVENSALMEN KENTTÄ, KEMIJÄRVI

PERJANTAI 17.7. & LAUANTAI 18.7.

 SUOMEN POHJOISIN POP- JA ISKELMÄMUSIIKKIFESTIVAALI

 

* SUVI TERÄSNISKA * MARI BOINE (Norja) * NEON 2 * KOLMAS NAINEN * LAURA VOUTILAINEN * MILJOONASADE *   ARTTU WISKARI * SAMULI EDELMANN & ORKESTRA SUORA LÄHETYS * ANTTI KETONEN * DINGO *

 

Kemijärvi Soi –kesäfestivaali järjestetään heinäkuussa ensimmäistä kertaa Suomen pohjoisimmassa kaupungissa Kemijärvellä.

Kemijärvi Soi kuuluu nyt samaan, tasokkaaseen kaupunkifestivaalien ketjuun, jossa ovat mukana muun muassa Hyvinkää Soi, Järvenpää Soi, Oulussa järjestettävä Kuuska Soi ja Salo Soi. Eri puolilla Suomea järjestettävät Soi-tapahtumat ovat kiinnostaneet yleisöä ja saaneet kiitosta niin vetovoimaisesta esiintyjäkaartista kuin laadukkaista järjestelyistäkin. Esimerkiksi viime kesänä startanneen Salo Soi –tapahtuman pääsyliput myytiin loppuun jo ennakkoon ja niin Järvenpää Soi kuin Kuuska Soi kokosivat kumpikin paikalle yli 10 000 festivaalivierasta.

 Kaksipäiväinen Kemijärvi Soi -festivaali tuo huippuartistit Kemijärvelle perjantaina 17. ja lauantaina 18. päivä heinäkuuta.

Perjantaina 17.7. tapahtumassa esiintyvät Suvi Teräsniska, Neon 2, Kolmas Nainen ja Laura Voutilainen sekä erikoisvieraana arvostettu, norjansaamelainen Mari Boine.

Maailman tunnetuimpiin saamelaisartisteihin lukeutuvan Mari Boinen kansainvälinen läpimurto tapahtui vuonna 1989 julkaistun ”Gula Gula” –levyn myötä. Toistakymmentä albumia julkaissut Boine yhdistelee musiikissaan saamelaista musiikkiperintöä muun muassa norjalaiseen kansanmusiikkiin, jazziin, rockiin ja poppiin. (www.mariboine.no)

Lauantaina 18.7. Ahvensalmen lavalle nousevat puolestaan Miljoonasade, Arttu Wiskari, Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys, Antti Ketonen ja Dingo.

Monipuolisen musiikin lisäksi aikuisille (K-18) suunnatussa tapahtumassa yleisö voi nauttia myös kattavasta ja korkeatasoisesta ruoka- ja juomatarjoilusta. Festivaalialueella on useita eri baari-, ravintola- ja anniskelupisteitä.

 Festivaalialue avataan kumpanakin tapahtumapäivänä jo kello 15.00 ja suljetaan vasta kello 01.00.

Tapahtumaan myydään niin yhden kuin kahdenkin päivän lippuja.

 

Lipunmyynti:

Yhden päivän lippu: 39,90 euroa (sis. kulut)

Kahden päivän lippu: 69,90 euroa (sis. kulut)

Lippujen ennakkomyynti alkaa 15.1.2020 kello 9.00.

www.ticketmaster.fi ja www.lippu.fi

 

Yhteystiedot:

Lehdistöpäällikkö: Lasse Norres, lasse@norres.fi

Tapahtumajärjestelyt: RH-Entertainment, www.rh-entertainment.fi

alabanneri.JPG

Takaisin