Luonnosta Hyvinvointia 16.-17.9

Julkaistu 2017-08-28 15:00:27 EEST.

Voimaantumisen viikonloppu tarjoaa elämyksiä, kokemuksia ja hyvää oloa Kemijärven Luonnosta Hyvinvointia- tapahtumassa, jota vietään toisen kerran. Tapahtumapaikkana tunnelmaa ja historiaa huokuva Oinaan vanha koulu

luonnosta_hyvinvointia_552_290.jpg

Lehdistötiedote                 

Voimaannu luonnosta!

 Aika ja paikka 16. – 17.9 klo 11 -16, Oinaankylän koulu: Oinaan rantatie, 98100 Kemijärvi

 Järjestäjä       Kemijärven kaupunki matkailu- ja elinkeino

Voimaantumisen viikonloppu tarjoaa elämyksiä, kokemuksia ja hyvää oloa Kemijärven Luonnosta Hyvinvointia- tapahtumassa, jota vietetään toisen kerran. Tällä kertaa tapahtumapaikkana toimii tunnelmaa ja historiaa huokuva Oinaankylän vanha koulu pihapiireineen. Luonnonkauniilla paikalla itäisellä Kemijoen rannalla sijaitseva koulu on täynnä kymmenien vuosien käsinekosketeltavaa energiaa. Luonnosta hyvinvointia- tapahtuma kokoaa luonnosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet yhteen. Hyvinvointimatkailutrendin kasvu näkyy alueellamme ja tarkoituksena on innostaa, ja nostattaa arvostusta rikkaaseen ympäröivään luontoomme.

Seilaa paikalle M/S Ahdilla ja koe Kemijoen kauniit ruskan värittämät jokivarsimaisemat laivan kannelta. Laiva seilaa perille meno-paluu matkana lauantaina ABC:n laiturista klo 9.30. Paluu tapahtuman päättymisen jälkeen.

Tänä vuonna lauantaina tapahtumassa luennoivat Irja Mäkitalo Pohjoisten luonnonkasvien hyvinvointikäytöstä ja hyvinvointikouluttaja Aini Ojala aiheena Vastan havinaa ja yrttien tuoksua. Sunnuntaina Irja Mäkitalon aiheena ovat Luonnonkasvit ikäkausien hyvinvoinnin tukena ja Ikivalkean Sari Leinosen aiheena on Mindfulness ja luonto: metsän ja luonnon hyvinvointivaikutukset. Irja Mäkitalo ja Aini Ojala auttavat erikseen omaan hyvinvointiin liittyvissä asioissa.

Päivien aikana on tarjolla monenlaista. Asiakkailla on mahdollisuus osallistua Kemijoki-risteilyyn, Hiljaisuuden metsäretkeen, patikkaretkelle rekikoiran kanssa tai vaikka seisontajoogaan. Tarjolla on myös erilaisia hoitoja kuten esim. perinteinen suomalainen yrttisauna, osakuumakivihieronta, intialainen päähieronta ja elvyttävä energiahoito.

Myyntitorilla on tarjolla mm. luonnontuotteita, käsitöitä ja lähiruokaa.

Eräkokki Markus Maulavirta loihtii herkullisen haukipiirakan ja paikkakunnan oma poika Marko Hämeenniemi haukiburgerin.

Sunnuntaina meno-paluu linja-autokuljetus Kemijärven linja-autoasemalta klo 10.30 ja paluu takaisin klo 16.
Tapionniemen puolelta non-stop hevosvankkurikuljetus Tapionniemen koulun P-paikalta Rantatien lautalle. Lautta kulkee non-stop Tapionniemen ja Oinaan välillä päivien ajan. (ei auto)

Tapahtuman tarkemman ohjelman, hinnat ja aikataulut löydät osoitteesta:

Varaa mukaan syysvarustus ja käteistä

Lisätietoja:
Kemijärven kaupunki/ Matkailu
Matkailusihteeri Ann-Christine Lampela  ann-christine.lampela@kemijarvi.fi  tai puh. 040 825 4997
Matkailuneuvoja  Susanna Kulppi           susanna.kulppi@kemijarvi.fi    tai puh. 040 808 6828

http://visitkemijarvi.fi/fi/info/tapahtumat/      Seuraa myös FB/luonnosta hyvinvointia

Tervetuloa Voimaantumaan ja Halaamaan!  

 

 

 

Takaisin