Mitä esittelisit tulomuuttajalle Kemijärvellä?

Julkaistu 2021-09-09 13:32:10 EEST.

Asettautumispalveluhanke tuo muutosmuotoilijan matkalle pohjoiseen Mistä tulomuuttaja voisi innostua Kemijärvellä? Millainen on elämän pirta Posiolla? Mistä ihmiset innostuvat Keminmaassa?

Mitä esittelisit tulomuuttajalle Kemijärvellä?

Asettautumispalveluhanke tuo muutosmuotoilijan matkalle pohjoiseen

Mistä tulomuuttaja voisi innostua Kemijärvellä? Millainen on elämän pirta Posiolla? Mistä ihmiset innostuvat Keminmaassa?

Kemijärvi, Posio ja Keminmaa ovat mukana Asettautumispalveluhankkeessa, joka kehittää työperäisten tulomuuttajien palveluja ja heille viestimistä. Tämä tavoite tuo muutosmuotoilija Tompan eli Tom Hagelbergin noin vuorokauden kestävälle matkalle hankekuntiin 15.-16. syyskuuta. Hän saapuu Kemijärvelle Posiolta päin ja päättää reissunsa Keminmaahan.

Vinkkaa Tompalle, mitä mahdollisen tulomuuttajan kannattaisi nähdä tai kokea Kemijärvellä: paikkoja, asioita, arkea, kemijärveläisiä ilmiöitä, ihmisiä – mitä vain. Tutustu matkaan ja katso, miten voit vinkkisi hänelle twiitata:  Muutosmuotoilijan noin 24h matka Posiolle, Kemijärvelle ja Keminmaahan (office.com)

Voit lähettää vinkkisi myös tämän linkin kautta: https://forms.gle/Pk9J8ziEz71jepZ38

Asettautumispalveluhankkeen toimenpiteet kehittävät myös kemijärveläisten omia palveluja ja viestintää. Samalla lisääntyvät kaupungin houkuttelevuus ja elinvoima.

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen rahoittama ESR-hanke alkoi 1.8.2020, ja se päättyy 31.1.2022.

Lisätiedot: hankekoordinaattori Anna Kaasinen, anna.kaasinen@posio.fi, 040 8012 240.

Tompanmatkakuva.jpg

Logot yhdessä.png elylogonoudettu.jpg

 

Takaisin