#munonnentunne-kuvakilpailu käynnistyy 7.6

Julkaistu 2018-06-06 16:01:23 EEST.

Kemijärven kaupungin elinkeino- ja matkailupalvelut järjestävät #munonnentunne-kuvakilpailun 7.6–31.8.2018.

Lue tästä tarkemmat kilpailuohjeet ja -säännöt sekä tästä kilpailun rekisteriseloste.

kuva uutiseen 1.jpg

Kemijärvellä onnellisuus piilee kaupungin puhtaassa luonnossa, hiljaisuudessa ja arjessa, jossa on aikaa keskittyä oleellisimpaan. Täällä Onnentunne syntyy luonnostaan. Haluaisimmekin nyt lukea tarinoita siitä, mistä juuri Teidän kemijärveläinen Onnentunne syntyy. Onko se kävelyretkiä Kemijärven upeimmilla hiekkarannoilla, elämyksellisen yöttömän yön ihailemista, varpaiden uittamista laiturinnokassa vai lumikenkäilyä koskemattomissa vaaroissa?

Missä on se paikka, joka Teille tulee ensimmäisenä mieleen, kun mietitte kemijärveläistä Onnentunnetta? Osallistu #munonnentunne-kuvakilpailuun kertomalla meille Teidän kemijärveläinen Onnentunne kuvin ja sanoin. Onnentunne-kuvasi voi olla talvinen tai kesäinen, aurinkoinen tai sateinen, maisemakuva tai henkilökuva, arjesta tai juhlasta – aihe on vapaa.

kuva uutiseen 2 oikea.jpg

Kuvakilpailuun voit osallistua Instagramissa, Facebookissa ja sähköpostilla. Instagramissa kilpailuun voit osallistua julkaisemalla Onnentunne-kuvan ja -tarinan tunnisteella #munonnentunne, merkitsemällä siihen Visit Kemijärven Instagram-tilin sekä laittamalla sijainniksi paikan, jossa kuva on otettu. Facebookissa voit osallistua kilpailuun kommentoimalla Onnentunne-kuvan ja -tarinan Kemijärvi – Lapin järvimailla julkaisemaan kilpailujulkaisuun. Kirjoitathan kommenttiin myös paikan, jossa kuva on otettu. Sähköpostitse voit lähettää kilpailukuvasi ja -tarinasi osoitteeseen info.visit@kemijarvi.fi. Laita sähköpostin aiheeksi ”#munonnentunne-kuvakilpailu” ja kirjoita tekstiosaan paikka, jossa kuva on otettu.

Kuvakilpailun tuomaristo valitsee kaikista tulleista kuvista viisi parasta finaaliin. Tuomarit valitsevat finaalikuvat niiden omaperäisyydellä ja sopivuudella teemaan sekä Onnentunne-tarinan perusteella – lähetä meille siis otos, joka on elämänmakuinen, raikas ja joka kertoo kemijärveläisestä Onnentunteesta enemmän, kuin tuhat sanaa! Finaalikuvat ja Onnentunne-tarinat julkaistaan Visit Kemijärven Instagramissa ja verkkosivuilla sekä Kemijärvi – Lapin järvimailla Facebookissa. Voittajaksi valikoituu kuva, joka on saanut eniten yhteenlaskettuja ääniä Kemijärvi – Lapin järvimailla Facebookissa ja Visit Kemijärven Instagramissa 31.8.2018 mennessä. Instagram ja Facebook eivät ole mukana kilpailussa.

#munonnentunne-kuvakilpailun voittaja palkitaan unelmien viikonlopulla Kemijärvellä – Lapin järvimailla. Rentouttavaan viikonloppuun sisältyy majoitus puolihoidolla, kaksi aktiviteettiä sekä unohtumattomia hetkiä elämänjanoisten kaupungissa!

Takaisin