Onnellisten hiihto houkutteli ladulle 98 hiihtäjää

Julkaistu 2018-04-19 12:19:37 EEST.

Aprillipäivänä Kemijärveltä - Pyhätunturille järjestetty Onnellisten hiihto retkitapahtuma kokosi suuren joukon ladulle.

hiihtäjätlähti_pieni.jpg

Kemijärven Latu ry:n ja Tapionniemen kyläseuran järjestämä retkihiihtotapahtuma starttasi 1.4. Kemijärveltä, Peurakankaan laduilta kohti Pyhätunturia. Nettikaupassa lipunmyynti sujui ennätyksellisen nopeasti ja se oli pakko sulkea ennen aikojaan, jotta pystytäisiin viemään hiihto onnellisesti läpi. Odotuksena oli vain 50 hiihtäjää. Hiihtäjiä saapui lähtöpaikoille kuitenkin ennätyksellisesti 98 henkilöä. Hiihtäjistä kaikkiaan 70 pääsi perille maaliin Pyhätunturille. Osa hiihtäjistä jäi Tapionniemen kyläkartanolle nauttimaan kauniista kevätpäivästä.

 

tapionniemi_pieni.jpg

Matkalle läheti 98 hiihtäjää tavoitteena Pyhätunturin hiihtokeskus. Matkan pituudeksi tuli jopa 50 km ja hiihtäjien iloksi ja turvaksi matkalla sijaitsi 4 huoltopistettä. Huoltopisteistä sai kuumaa juotavaa ja pientä purtavaa.

hiihtäjätjashamaani_pieni.jpg

Palaute Onnellisten hiihdosta oli pelkästään positiivista. Hiihtoon osallistujat olivat erinomaisen tyytyväisiä saamiinsa palveluihin huoltopisteillä, Tapionniemen kyläkartanon kahvioon ja lounas palveluihin sekä retin kuntoon ja kuljetukseen. Palautteen antajista 50% olivat tulleet Kemijärveltä. Loput 50% jakautui tasaisesti Lapin alueelle sekä Helsinki-Vantaalle. Lähes kaikki tapahtumaan osallistuneet suosittelevat tapahtumaa tuttavapiirille. Toivottavasti saamme tästä uuden perinteen Kemijärvelle. 

esko2_pieni.jpg

Lähtönumerolla 100 entinen kilpahiihtäjä Esko Marttinen lähetettiin ensimmäisenä matkaan ja hän taitti 50 km matkan reilussa 3 tunnissa. Pyhätunturilla maalissa hän tuumasi hiihtävänsä takaisin yhteensä 100 km ja lähti matkaan kohti Kemijärveä.

 

Lähde: Onnellisten hiihdon asiakaspalaute

Lähteenä käytetty (Koti-Lappi 5.4.2018)

Kuvat: Tytti Tuominen, Kemijärven latu ry

Slogan_RGB_pun.jpg

Takaisin