Suomutunturin nelipäiväiset alppihiihdon FIS-kilpailut saatiin tänään päätökseen.

Julkaistu 2017-01-25 07:43:45 EET.

Kilpailut saivat poikkeuksetta kiitosta niin urheilijoilta kuin tapahtumaa seuranneelta alppihiihtoväeltäkin. Suomutunturi on tyytyväinen kilpailuihin ja haluaa panostaa kilpailuihin myös tulevaisuudessa. Suomutunturi haluaa erityisesti kiittää Kuopio Ski Club Ry:tä, joka pääjärjestäjänä vastasi kilpailun käytännön järjestelyistä ja onnistui siinä erinomaisesti. Suomutunturilla nähtiin neljä erittäin kovatasoista FIS-kilpailua. Kilpailurinteenä toiminut Martti on kansainväliset mitat täyttävä kilpailurinne. Suomutunturin rinneprofiilit ja tuulensuojaisa sijainti antavat erinomaiset kilpailu- ja harjoitusolosuhteet alppihiihtoon.

SuomulogoSlogan2.png

Suomutunturi 24.01.2017


LEHDISTÖTIEDOTE


Suomutunturin nelipäiväiset alppihiihdon FIS-kilpailut saatiin tänään päätökseen.


Tapahtuman järjestelyt saivat poikkeuksetta kiitosta


Kilpailut saivat poikkeuksetta kiitosta niin urheilijoilta kuin tapahtumaa seuranneelta alppihiihtoväeltäkin. Suomutunturi on tyytyväinen kilpailuihin ja haluaa panostaa kilpailuihin myös tulevaisuudessa. Suomutunturi haluaa erityisesti kiittää Kuopio Ski Club Ry:tä, joka pääjärjestäjänä vastasi kilpailun käytännön järjestelyistä ja onnistui siinä erinomaisesti.
Suomutunturilla nähtiin neljä erittäin kovatasoista FIS-kilpailua. Kilpailurinteenä toiminut Martti on kansainväliset mitat täyttävä kilpailurinne. Suomutunturin rinneprofiilit ja tuulensuojaisa sijainti antavat erinomaiset kilpailu- ja harjoitusolosuhteet alppihiihtoon.


Suomalaiset tulevaisuuden lupaukset vahvoina


Tiistaina suurpujottelun naisten sarjassa Suomi otti kolmoisvoiton Ellen Hellmanin ollessa nopein. Miesten kilpailussa voitto meni Norjan Kristoffer Hauglandille, Suomen ottaessa himmeämmät mitalit. Erityisen ilahduttavaa oli seurata vasta tälle kaudelle aikuisten kilpailuihin siirtyneiden superjunnujen menestystä. Naisten sarjassa Netta Lappalainen sijoittui tänään toiseksi. Miesten sarjassa Turo Torvinen sijoittui niin ikään toiseksi ja Elian Lehto täydensi 2000 -syntyneiden menestystä sijoittumalla neljänneksi.


Fis Race Suomu 24.01.2017

Giant Slalom Ladies
Official ranking

1 HELLMAN Ellen FIN
2 LAPPALAINEN Netta FIN
3 NURMINEN Tiia FIN
4 HANNOLA Hilla FIN


Fis Race Suomu 24.01.2017
Men GS
Official ranking

1 HAUGLAND Kristoffer NOR
2 TORVINEN Turo FIN
3 WESTERMARCK William FIN
4 LEHTO Elian FIN


Kiitos kaikille kilpailuja seuranneille ja paikalla olleille.

Lehdistötiedote_240117.pdf

Final Ranking with points Men GS 24.1.17.pdf

Final Ranking with point Ladies GS 24.1.17.pdf

Takaisin