Tule ihastelemaan yötöntä yötä Kemijärvelle

Julkaistu 2016-06-01 10:44:03 EEST.

Napapiirillä Kemijärvellä kesä on jo täydellä teholla ilmassa. Luonto kukoistaa ja lämpimät säät ovat olleet enemmän kuin tervetulleita. Se näkyy hyvin jo hyvin kaupungissamme Kemijärvellä. Yötön yö on alkaa jo näkyä ja kovaa vauhtia mennään keskikesän tapahtumia kohti. Muistathan seurata tapahtumakalenteriamme Monenlaista ohjelmaa luvassa vauvasta - vaariin.

Luonnon kauniissa Juujärven kylässä Järjestetään kesäiset kirpputorimarkkinat 11.6, josta voit tehdä löytöjä kotiin ja mökkipihalle tai muuten vain viemisiä lomareissulta. Markkina alueella on myös kahvio avoinna päivän aikana.

Juujärven kylä sijaitsee n. 50 km päässä Kemijärveltä Ranuan suuntaan. Kyläalueeseen kuuluvat Pikkukylä, Jokelanranta, Juujärvi ja Juukoski. Maisemaa hallitsevat Kemijoki ja jykevä Juuvaara. Juuvaarasta löytyy myös retkeilyreitti, joka on n 1km pituinen. Sieltä löydät näköalapaikan, josta on komiat näkymät Kemijoelle. Suunnittele päiväreissu Juujärvelle löydät reitti tiedot sivultamme http://www.visitkemijarvi.fi/fi/aktiviteetit/patikointi-luonto/juuvaaran_retkeilyreitti/

Tervetuloa Kemijärvelle!

 

 

Takaisin