VISIO on suomalaista pop/rock-musiikkia soittava yhtye Kemijärveltä

Julkaistu 2017-06-27 12:15:27 EEST.

Kemijärven ylpeyden aihe VISIO nähdään kesän tapahtumissa mm. Suomen Pohjoisimmalla festarilavalla Kemijärven Yöttömät Yöt 2017 - tapahtumassa ja Pyhä Unpluggedissa elokuussa.

Entinen R3bels, nykyinen VISIO on suomalaista pop/rock-musiikkia soittava yhtye Kemijärveltä. Bändi on noteerattu muun muassa YleX:n Kellaribändi -skabassa, jossa heidät valittiin viikon kellaribändiksi. Yhtye voitti valtakunnallisen nuorten Skeba -bändikilpailun vuonna 2015, ja keikkakokemusta on kertynyt mitä huikeimmilta esiintymislavoilta, esimerkiksi Tavastialla maaliskuussa 2016. Nousukiito jatkuu edelleen. Energinen ja karismaattinen lavaesiintyminen, raikkaat ja menevät sovitukset, rehelliset ja tunteita herättävät sanoitukset ovat niitä tekijöitä, jotka tekevät tästä bändistä ainutlaatuisen.

Bändin jäsenet

Solisti: Tiina Nyyssönen
Koskettimet/taustalaulu: Essi Koutelo
Kitara: Jarno Ketola
Basso: Albert Tokkola
Rummut: Mikko Moilanen
 
Katso lisää VISIO  
 
VIsio.jpg

Solisti Tiina Nyyssönen nähtiin The Voice of Finland 2017 kilpailussa.

19-vuotias laulaja/muusikko Kemijärveltä nähtiin kevään The voice of Finland kilpailussa.  Tiina Nyyssönen teki Suomen kansaan ja tähtivalmentajiin lähtemättömän vaikutuksen ja selvisi finaaliin saakka. 

Tiinan elämässä musiikki on ollut mukana pikkutytöstä lähtien. "Aloitin 6-vuotiaana viulun soiton, piano tuli mukaan kuvioihin muutamaa vuotta myöhemmin. Olen toiminut kohta lähes viisi vuotta VISIO -yhtyeen (ent. R3bels) solistina/viulistina ja tämä on mahdollistanut keikkailun mitä huikeimmilla lavoilla ja mitä mahtavimmissa tapahtumissa. Musiikki on mun suurin intohimo ja tiedän, että haluan toimia sen parissa tulevaisuudessa, tavalla tai toisella. " Kertoo Tiina facebook sivuillaan  Tiina Nyyssönen Offical

Katso lisää: YOUTUBE VISIO

 

 

Takaisin